Naturalny Olejek Tymiankowy

7,10 
Wybierz wariant:
Jeżeli chcesz poznać szczegóły, kliknij na jedną z poniższych zakładek:

INCI: Thymus vulgaris (Thyme) Oil

Nazwa botaniczna: Thymus vulgaris
Nazwa angielska: White Thyme oil
Kraj pochodzenia: Węgry
Metoda uprawy: zbiór z plantacji
Użyta część rośliny: ziele
Otrzymywanie: destylacja parą wodną

Produkt dostępny w porcjach o następujących wielkościach:
5 g10 g

Opis produktu
Opinie o produkcie
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie
napisał/a:
Ten zapach w ogóle nie kojarzy mi się z tymiankiem (który jako przyprawę dodaję prawie do wszystkiego). Jest męczący, intensywny, dominujący, na włosach czuję go nawet po dwóch myciach. Do kominka się według mnie nie nadaje - jest naprawdę nieprzyjemny, nie jak zioło, tylko jakaś maść. Chociaż to oczywiście kwestia gustu.
Pokazuje 1-1 z 1 opinii