Naturalny Olejek Palmarozowy

6,22 
Wybierz wariant:
Jeżeli chcesz poznać szczegóły, kliknij na jedną z poniższych zakładek:

INCI: Cymbopogon Martinii (Palmarosa) Oil

Nazwa botaniczna: Cymbopogon Martinii
Nazwa angielska: Cymbopogon Martini
Kraj pochodzenia: Indie
Metoda uprawy: zbiór z plantacji
Użyta część rośliny: trawa
Otrzymywanie: destylacja parą wodną

Produkt dostępny w porcjach o następujących wielkościach:
5 g10 g30 g

Opis produktu
Opinie o produkcie
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie
napisał/a:
Piękny zapach podobny do geranium, z lekką cytrusową nutą. Trwały- ja robiłam z niego perfumy na bazie jojoba oraz dodawałam do olejków do ciała. Używać w małym stężeniu, jest b. mocny.
Pokazuje 1-1 z 1 opinii