Naturalny Olejek Mirtowy

9,57 
Jeżeli chcesz poznać szczegóły, kliknij na jedną z poniższych zakładek:

INCI: Myrtus communis (Myrtle) Oil

Nazwa botaniczna: Myrtus communis
Nazwa angielska: Myrtle oil
Kraj pochodzenia: Francja
Metoda uprawy: zbiór z plantacji
Użyta część rośliny: gałązki i liście
Otrzymywanie: destylacja parą wodną

Produkt dostępny w porcjach o następujących wielkościach:
5 g10 g, 30g

Opis produktu
Opinie o produkcie
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie
napisał/a:
piękny zapach!kwiatowo-zio owy lekko korzenny.zamówiłam z myślą o zrobieniu pachnidła,ale dodałam do bezzapachowego płynu micelarnego chyba 2 lub 3 krople na niecałe 200ml.płyn pięknie pachnie(zapach rozwinął się w pełni po ok.dobie więc lepiej dać mniej niż więcej),nie podrażnia oczu a mnie to częsty przypadek!skóra mam wrażenie że lepsza.pachnidło oczywiście też zrobię!
Pokazuje 1-1 z 1 opinii