Naturalny Olejek Koriandrowy

7,47 
Wybierz wariant:
Jeżeli chcesz poznać szczegóły, kliknij na jedną z poniższych zakładek:

Nazwa wg INCI:​ Coriandrum sativum (Coriander) Oil

Nazwa botaniczna: Coriandrum sativum
Nazwa angielska: Coriander Oil
Kraj pochodzenia: Egipt
Metoda uprawy: zbiór z plantacji
Użyta część rośliny: nasiona
Otrzymywanie: destylacja parą wodną

Produkt dostępny w porcjach o następujących wielkościach:
5 g, 10 g, 30g

Opis produktu
Opinie o produkcie
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii